Webmasterservice

Efter etableringen af hjemmesiden sker det ofte, at virksomheden forsømmer at opdatere tekster, fotos og andet indhold. Det kan medføre, at dem, der finder virksomheden via nettet, får et forkert, uaktuelt eller i værste fald rodet indtryk af virksomheden.

Opdatering i faste rammer

Adhoc Marketing kan foretage en vurdering af indholdet sammen med virksomheden og derefter gemmemføre en komplet opdatering. Derudover kan der tegnes et abonnement på løbende opdateringer af hjemmesiden, som sikrer et konstant aktuelt indhold og ikke mindst liv på hjemmesiden, som hele tiden gør den interessant at besøge

Virker det?

En hjemmeside, der er opdateret med aktuelt indhold og friske nyheder betyder ikke i sig selv mere trafik på den korte bane. Men de – ofte mange – førstegangsbesøgende, der besøger siden, får en kvalitetsoplevelse af troværdighed og professionalisme som underbygger virksomhedens image.

Mange års erfaring som tekstforfatter

Hans Svensson har i sine tidligere jobs forfattet tekster indenfor emnerne automotive, IT, energi, byggeri og finans. Han formår at omsætte tungt stof let fordøjelig kommunikation, der tager udgangspunkt i modtagerens viden- og interesseniveau. Udover tekster til hjemmesider, har Hans Svensson mange års erfaring med at skrive pressemeddelelser, annonce- og brochuretektster mv.